Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Blogger temaları'ndan bahsetmek istiyorum. Blogger temaları olarak eski temalara nazaran bir çok özellik ve yenilik getiren blog tasarımlaımcıları her geçen gün kendilerini yenilemekte. Blogger tema tasarımcıları neredeyse her hafta yeni bir tema ile karşımıza çıkmakta. Blogger Türkiye kullanıcıları için seçtiğim en yeni ve kullanışlı Blogger temaları sizlerin beyenisine bırakıyorum.

1- Socio Viral Buzz Blogger teması,

Socio Viral Buzz Blogger teması

Socio Viral Buzz Blogger tema özellikleri,

Repsonive  Blogger Teması
- Kontrol Tamamen SEO Optimized Google Mobil Dostu Tasarım - Css panel'den sınırsız Renk değiştirme. Yazar Kısmı Otomatik boyutlandırma. Üçlü Yorum Sistemleri - Blogger, Facebook, Disqus dişli Yorum kutusu. Etiket By Son Mesaj İlgili mesajlar desteği. Reklamlar Hazır Otomatik Yazar Görüntü Bülten. Aboneliği Özeliği. Hata 404 Sayfasayfası ve Trendy Mesaj Rozet Seçeneği.Tarayıcılar (IE8 +, Mozilla, Chrome, Safari) ile uyumlu Profesyonel yönetici düzeni.
Demo/Dowland url: http://www.themexpose.com/2016/03/socio-viral-buzz-responsive-blogger.html

2- Food Blog(yemek tarifleri)Blogger teması,

Food Blog(yemek tarifleri)Blogger teması

Food Blog(yemek tarifleri) Blogger tema özellikleri, 

Blogger yemek tarifi tema
için kullanılacak bu tema'da tasarımcılar anasayfada gözüken yorumları pembe bir kalp işareti ile göstermektedir. Temanın diğer can alıcı özeliği ise sağ sidebar kısmında kare içinde büyük olan resimli popüler yayınlar widget'i olarak dikkat çekiyor. Yeni temaların özelikleri hemen hemen aynıdır Seo ve mobil uyumlu Blogger temaları.

Demo/Dowland url:http://www.soratemplates.com/2016/02/food-blog-blogger-templates.html

3- Flatness (moda) Blogger teması,

Flatness (moda) Blogger tema

Flatness (moda) Blogger tema özellikleri,

Son zamanlarda yani 2016 yılında yapılmış en iyi Blogger moda teması olarak favori temam olarak bu temayı ekledim. Kurulumu biraz karışık olabilir, fakat sitesinde adım adım nasıl kurabileceğinizi gösteriyor. Ben bunu editleyip türkçe haline getirdim. İlerleyen zamanlarda Flatness (moda) Blogger tema türkçe olarak sizlere ücretsiz vermeyi planlıyorum.

Temanın en can alıcı Slider kısmı çok hoş duruyor ve aynı zaman da ortalanmış gayet şık bir Slider yapılmış. Sağ sidebar da bulunan sosyal eklentiler ise takipçi sayınızı gösteren bir kodlama ile gayet dikkat çekici bir hal almış durumda açıkcası. Flatness (moda) Blogger tema mobil uyumlu ve aynı zamanda iyi bir seo puanı ile çok dikkat çekici bir tema. Bayan Blogger kulacınılarının çok hoşuna gidebilecek temalardan biri.

Demo/Dowland urlhttp://www.soratemplates.com/2016/01/flatness-blogger-templates.html

4- Ad Mag Blogger teması:

Ad Mag Blogger teması

Ad Mag Blogger tema özellikleri,

Soratemplates, gün geçmiyor ki yeni bir tema tasarımıyla karşımıza çıksın. En yeni Blogger magazin teması olarak geçtiğimiz günlerde Ad Mag Blogger teması'nı bizlerin kullanımına sundu. Magazin , moda, haber teması olarak da kullanılabilir.

Demo/Dowland url: http://www.soratemplates.com/2016/03/ad-mag-blogger-templates.html

5- Glossy Blogger teması:

Glossy Blogger teması

Glossy Blogger tema özellikleri;

Soratemplates yaptığı ilk 3 e girecek temalardan birisi bence. Moda bloğu olarak kullana bilirsiniz. Ayrıca repsonive ve mobil uyumlu bir tema.

Demo/Dowland url: http://www.soratemplates.com/2015/12/glossy-blogger-templates.html

Not: Blogger temaları bu konu başlık altında paylaşılmaya devam edilecektir yeni temalar bu başlık altında sizlerle paylaşmaktayım.

Blogger 2016 temaları.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top