Goji berry, Çin Halk Cumhuriyeti’ni Tibet bölgesinde yetişen yılarca bitkisel tedavilerde kullanılan kendi halkımız tarafından ‘’Kurt üzümü’’ olarak bilinen küçük kızılcığa benzer görünüşlü bir meyve’dir.

Ülkemizde son 1 yıldır çok popüler olan Goji berry’nin birden çok faydası olduğu son bir yılda ülkemizede tanıtıldığından beri çok taleb edilen bir ürün olmuştur. Goji berry’nin karaciğer ve böbreklerde bitkisel tedavi amaçlı yıllarca kullanılması ve bizim ülkemize son 1 yılda gelmesi düşündürücü açıkcası.
Goji berry nedir

Goji berry’nin için’de bulunan özel polisakkaritler ve antioksidan maddeler, kansere oluşumunu engelleyecek genetik değişimlerin gerçekleşmelerine engel oluduğu görülmüştür. Goji berry’nin bir diğer adı ise (Uzun ömür meyvesi) adını kansere karşı korucu olduğu için almıştır.

Goji berry’nin aynı zamanda kolestrolü, kan basıncını, hafıza güçlendirici, cinsel anlamda gücü düzenlemesi Goji berry’nin bilinmeyen faydalarından bilmediklerimiz arasında yerini almıştır.
Kilo sorunu olan bayanların çok tercih ettiği Goji berry’nin faydaları arasında en çok bayanların kilo yağ yakıcı özelliği dikkat edici özelik olarak gözümüze çarpıyor.

Goji berry’nin satışı ülkemizde Goji berry üzümü ve çileği olarak satılıyor. Kullanımına gelecek olursak sahah ve akşam olarak günde 2 defa kullanılmaktadır.
Goji berry zayıflama çayı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top