Ahmet Maranki İştah Açıcı Bitkiler

Ahmet Maranki iştah açıcı kür tarifi arayanlar için basit bir kaç kür veriyoruz. Yemek yemede karşılaşılan isteksizlik, yemeği canı istememe durumuna iştahsızlık diyebiliriz. İştah açmak için bitkisel çözümler.

Ahmet Maranki İştah Açıcı Bitkisel Formüller

1 bardak kaynar suya, 2 gram papatya konulup 10 dakika bekletilir. Bu karışımdan günde 1 bardak sabahları aç karnına tüketilmesi tavsiye edilir.

1 bardak kaynar suya 4-10 gram arası kantaron bitkisi konulur. 10 dakika bekletilen karışımdan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak tüketilmesi önerilir.

Çocuklarda iştahsızlık için Ahmet Maranki’nin verdiği formüller


Ahmet Maranki, iştahsızlık için havuç tohumu, kakule, ayva, su teresi gibi bitki kürleri öneriyor.


Ahmet Maranki İştah Açıcı havuç tohumu kürü

1 çay bardağı kaynamış suyun içine, 1 çay kaşığı havuç tohumu atılır. Kısık ateşte birkaç dakika kaynattıktan sonra, 10 dakika demlendirilir. Sabah, öğle ve akşam tok karnına içilir.

Ahmet Maranki İştah Açıcı kakule kürü

Kakule, toz haline getirilir. Günde birkaç defa 0, 5 gram hap halinde alınır.

Ahmet Maranki İştah Açıcı ayva kürü

Ayva ve ahududu, komposto şeklinde tüketilir. Ayrıca,

Ahmet Maranki İştah Açıcı su teresi kürü

Su teresi veya tere, sıkılarak suyundan günde 1 bardak içilirse iştah açar.
1 bardak kaynar suyun içine, 2 tatlı kaşığı dövülmüş kereviz tohumu atılıp, 10 dakika bekletilir. Günde 3 bardak, yemeklerden önce içilir.

İştahsızlık için faydalı önerdiği diğer bitkiler ise badem, ceviz, kimyon, ardıç tohumu, kekik, rezene, söğüt yaprağı, havuç, enginar, greyfurt, kayısı, limon, portakal, domates, nane, sarımsak, turp, adaçayı, kekik, kişniş, gibi bitkilerin iştah açıcı özelliği vardır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top