Beslenirken dikkat etmemiz gereken sıvı gıdalar bölgesel zayıflamada göbek eritmek için çok önemlidir. Şekerli ve asitli sıvı gıdaların tüketimine sınırlama getirmeliyiz.
Sınırlama getirdiğiniz sıvıların yerine su içebilirsiniz. Bir günde iki litre su içmenizi tavsiye ediyoruz çünkü vücut kaslarımızın büyük bir oranı sudan oluşmaktadır.


Bileşeninde bulunan antioksidanlardan dolayı hastalıklara ve kansere karşıda etkisi yüksek olan çay tüketimini de sizlere tavsiye ediyoruz. Şekersiz kullanımını kalori içermez.
Su ve çaydan sonra kalori değeri olmayan kahve de içerdiği yararlı birleşimlerinden dolayı sizlere tavsiye ediyoruz. Değişen kahve kültürü ile kahvelerin kalori değeri değişti çikolatalı kahveler sütlü kahveler içerken dikkat etmelisiniz.

Yapay olarak tatlandırılmış diyet içeceklerimizi kalori değerleri düşük olması nedeni ile çok tüketmemiz göbek şişkinliğine sebep olacak ve sizi şeker oranı yüksek sıvı gıdalara yöneltecektir.
Faydalı olduğunu düşündüğümüz hazır meyve suları içerdiği tatlandırıcı ve katkı maddelerinden dolayı sağlıklı bir sıvı gıda değildir. Taze sıkılmış meyve suları şeker atmadan tüketebilirsiniz. Eğer sıktığımız meyve sularını şeker atmadan tüketemiyorsanız meyve olarak tüketmeniz daha faydalı olacaktır.
Göbek şişkinliği için alkol tüketimini de dikkat etmelisiniz. Alkol kullanımı iştahınızı açacak ve içerdiği kalori bakımından sağlıklı olmayacaktır.













0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top