Bir çok genç  arkadaşımız Web site yaparak hayalindeki konuda başarı sağlamak istiyor. Hayalindeki siteyi kurmak yönetmek hatta işi ticarete çevirerek gelir kazanmak isteyenlerimizde olabiliyor. Bunun için ilkönce site nasıl yapılırdan başlayarak çeşitli platformlara yöneliyorlar. Bunlardan biride Blogger alt yapısını kullanarak Web site yapmak isteyen arkadaşlarımız.

Blogger Temaları Türkçeye çevirmek
Blogger temaları Türkçeye çevirmek
Gelelim asıl konumuza, bir Blogger hesabı açtık diyelim. Peki tema nerden bulucaz Blogger'ın sunduğu ücretsiz temalar bizi tatmin ediyormu bakalım. Hımm. Ozaman internet'te birazdaha araştıma yapalım Blogger Temaları diye arayalım bakalım ne çıkıyor. Hımm güzelmiş...

Hadi ozaman daha farklı temalar bulalım yabancı tema yapan sitelere geçelim. Off adam yapmış helal olsun ben bunu indirip kendi siteme koyarım çok güzel olur dedik. İndirdik ve şablonu kaydetik. Sayfayı göster diyoruz. Aaaa oda ne? Karşımıza' tema türkçe değil. Ama çok güzel tema? Peki nasıl bunu türkçeye çeviricez? Html Bilgim yok. Css Bilgim yok ben bunu nasıl etitliyicem demeye son artık. Bundan sonra biz varız.!!! Blogger temaları türkçeye çevirmek.

Biz kimiz? İstediğiniz Blogger Temalarını Türkçeye çeviriyoruz...

Temayla isteğiniz üzere oynamalar yapa biliriz. Bunlardan bazıları renk, boyut, widget özelikleri gibi. Hatta tema tasarımcılarının fother link'ini ve Credit'leride kaldırıyoruz. Blogger'ın her türlü sitesini Türkçeye çevirebilirim. Bunun için 15 TL ücret almaktayım. Hem türkçe olucak siteniz hemde Credit kaldırılıcak site sizinmiş gibi olacak.

Bunun için yapmanız gereken işlem şöyledir.

1- İletişim'den bize ulaşın.
2- Yorumunuzu bırakın ben dönüş yapayım.
3- İşlemi nasıl isterseniz öyle yapabilirim.
4- Ücreti peşin alırım (:
5- TemaTürkçeleştirme + Credit kaldırma 15 TL (pazarlık yoktur)

Blogger tema editleme.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top