İbrahim Saraçoğlu Avakadonun Faydaları Nelerdir?

Kemoterapi ve Radyoterapi alanlarda meydana gelen demir eksikliğ, halsizlik ve yorgunluğa karşı haftada 3-4 defa avakado tüketilmesi gerektiğini belirten İbrahim Saraçoğlu, kullanımı hakkında da bilgi verdi.

Sert olarak alınan avakadonun gazete kağıdı yada kese kağıdına sarılıp 3-4 gün bekletilmesi halinde şeftali kıvamına geldiğini belirten Prof. Dr.  İbrahim SARAÇOĞLU , avakadonun ince kabuğunu soyulup, çatalla ezilmesi gerektiğini söylüyor. Üzerine limon sıkıp yemek gerekiyor.

Anemi (kansızlık), şikayeti olan hastalar haftada 2 kez avakado meyvesini yine üzerine limon sıkarak tüketmelidirler

Avakado yaprağının kurutulmuş halinden yapılan çayı, böbrek taşı ağrısı çekenler için ağrı kesici ve böbrek taşı düşürücü etkiye sahip.

Bazı vücudlar malesefki böbrek taşı üretmeye meğillidir.Böbrek taşı yada kumu dökmek çok sancılı bir sürectir diyen Saraçoğlu böbrek taşının oluşumunu engelleyen kürü açıkladı

Böbrek taşları için avakado yaprağı kürü : 1 Çay bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı avakado yaprağı demlenerek günde 1 bardak içilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top